Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 1961 ο Γεώργιος Κωνσταντόπουλος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. λειτουργεί την προσωπική του επιχείρηση μελέτης και κατασκευής ιδιωτικών και δημοσίων έργων με αξιόλογα δείγματα στην πόλη των Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και ανά την Ελλάδα. Κτιριακά έργα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άρτιας αισθητικής όπως κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, αλλά και μελέτες δημοσίων έργων.

Από το 2000 η εταιρία Polis Development Ε.Ε. συνεχίζει το έργο του Γεωργίου Κωνσταντόπουλου με φυσικό διάδοχο τον υιό του Σπύρο Κωνσταντόπουλο Πολιτικό Μηχανικό. Η Τεχνική Εταιρεία Polis Development Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος ιδιωτικών οικοδομικών και δημοσίων έργων, το οποίο περιλαμβάνει μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων (κτήρια κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων) καθώς επίσης κατασκευή έργων δημοσίου χαρακτήρα και ενδιαφέροντος, όπως έργα οικοδομικά, υδραυλικά και οδοποιίας.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής προσφέρει μια πλήρη σειρά τεχνικών υπηρεσιών και προϊόντων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ψευδοροφές

Μάθετε τα πάντα για τις ψευδοροφές στο σπίτι. Δημιουργήστε μια εκλεπτυσμένη διακόσμηση.

Είστε ένα άτομο που βαριέστε πολύ εύκολα και νιώθετε ότι κάποιες στιγμές δεν θέλετε να κάνετε τίποτα; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε κάτι διαφορετικό για το ταβάνι του σπιτιού σας; Σίγουρα όταν είστε ξαπλωμένοι και σκέφτεστε το μόνο πράγμα που κοιτάτε είναι το ταβάνι. Γιατί να μην το ανανεώσετε προκειμένου να αποκτήσει ενδιαφέρον;
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε ψευδοροφές με ενδιαφέρον. Οι οροφές τις περισσότερες φορές φτιάχνονται γιατί απλά πρέπει να υπάρχουν και η διακόσμηση τους έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η πιο συνηθισμένη τους εικόνα είναι ένα καλώδιο για το φωτιστικό κεντραρισμένο στο περίπου και αρκετές ατέλειες. Έχετε σκεφτεί όμως ότι με τη χρήση γυψοσανίδας μπορείτε να έχετε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα; Ένα αποτέλεσμα που συνδυάζει διαφορετικά ύψη και διαφορετικά είδη φωτισμού.
Ιδέες για να φωτίσετε το μπάνιο σας με μεταλλικά διακοσμητικά.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, το σχέδιο της ψευδοροφής μπορεί να είτε απλό ή περίτεχνο. Για παράδειγμα, θα είναι μία διακοσμητική λεπτομέρεια ή  χρειάζεστε περισσότερο φως στον χώρο; Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

#1 Διακοσμητικό στοιχείο

Με τη γυψοσανίδα μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα εσοχές ή προεξοχές, καμπύλες, κλίσεις καθώς και συνδυασμοί αυτών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή μόνο πως ότι σκεφτείτε θα πρέπει να προσδίδει στον χώρο και να μην τον κάνει να φαίνεται μικρότερο.

ψευδοροφή με φωτισμό
Για τον κρυφό φωτισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστές λάμπες.

#2 Συνδυασμός φωτισμών

Ένα πλεονέκτημα που διαθέτει η ψευδοροφή είναι το γεγονός ότι μπορείτε να βάλετε όποια θέλετε  και όσα κι αν είναι δεν ενοχλούν οπτικά τα καλώδια. Για παράδειγμα: κρυφός φωτισμός και σποτ, κρεμαστό φως και κρυφός φωτισμός κλπ.

#3 Οριοθέτηση χώρων

Μια πολύ καλή χρήση της γυψοσανίδας είναι για να ξεχωρίσετε περιοχές διαφορετικών χρήσεων σε ενιαίους χώρους (π.χ. την κουζίνα από το σαλόνι). Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ψευδοροφή μπορεί να δώσει τη δυνατότητα για ένα καλύτερο σχεδιασμό της κουζίνας χωρίς περιορισμούς, εφόσον ο σωλήνας απορρόφησης του απορροφητήρα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο.

#4 Ξεπεράστε τα όρια

Ξεπεράστε τα όρια της οροφής προκειμένου να καλύψετε περισσότερες από μία ανάγκες σας με στυλ. Δημιουργήστε ένα όμορφο πλαίσιο για το φωτιστικό και συνεχίστε το σχέδιο στον τοίχο για να τοποθετήσετε την επίπεδη τηλεόραση ή τον αγαπημένο σας πίνακα.
Ιδέες για να «μεγαλώσετε» τον χώρο του σαλονιού.
ψευδοροφή

#5 Θέρμανση – εξαερισμός

Με τη χρήση γυψοσανίδας στην οροφή μπορεί να καλυφτεί ένα ολόκληρο σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού του χώρου. Βέβαια ο χώρος και πάλι θα φαίνεται περιποιημένος αφού μόνο τα στόμια εισαγωγής ή απόρριψης αέρα θα είναι εμφανή. Τα στόμια κατασκευάζονται σε πολλές διαστάσεις και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα επιλογής με ηλεκτροστατική βαφή.

#6 Συνδυασμός υλικών

Μπορείτε να συνδυάσετε τη γυψοσανίδα με άλλα υλικά που υπάρχουν στον χώρο σας. Όπως για παράδειγμα το μέταλλο ή το ξύλο μπορούν να έχουν ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.