Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 1961 ο Γεώργιος Κωνσταντόπουλος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. λειτουργεί την προσωπική του επιχείρηση μελέτης και κατασκευής ιδιωτικών και δημοσίων έργων με αξιόλογα δείγματα στην πόλη των Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και ανά την Ελλάδα. Κτιριακά έργα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άρτιας αισθητικής όπως κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, αλλά και μελέτες δημοσίων έργων.

Από το 2000 η εταιρία Polis Development Ε.Ε. συνεχίζει το έργο του Γεωργίου Κωνσταντόπουλου με φυσικό διάδοχο τον υιό του Σπύρο Κωνσταντόπουλο Πολιτικό Μηχανικό. Η Τεχνική Εταιρεία Polis Development Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος ιδιωτικών οικοδομικών και δημοσίων έργων, το οποίο περιλαμβάνει μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων (κτήρια κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων) καθώς επίσης κατασκευή έργων δημοσίου χαρακτήρα και ενδιαφέροντος, όπως έργα οικοδομικά, υδραυλικά και οδοποιίας.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής προσφέρει μια πλήρη σειρά τεχνικών υπηρεσιών και προϊόντων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιδέες για τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού και ιδέες για εσωτερικές πόρτες σπιτιού με στυλ και προσωπικότητα.

Σε μια ολοκληρωμένη και οικονομική ανακαίνιση σπιτιού οι εσωτερικές πόρτες παίζουν σημαντικό ρόλο. Στην αγορά θα βρείτε πολλά μοντέλα εσωτερικών πορτών σε μοντέρνες ή κλασσικές γραμμές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε αυτό που ζητάτε και θα καλύψετε τις ανάγκες του χώρου σας, διατηρώντας την αισθητική του αξία. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά σας παρακάτω ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

1. Ξύλινες

ξύλινη πόρτα
Μασίφ Δρύινη πόρτα με έντονο γραμμικό σχεδιασμό. Το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπίτι τόσο με παραδοσιακό όσο και με μοντέρνο στυλ.

Οι πιο γνωστές  πόρτες είναι από ξύλο μασίφ (π.χ. ολόκληρη από κερασιά) ή από φυσικό καπλαμά που επικαλύπτει επιφάνειες όπως MDF και έτσι μόνο η τελική επιφάνεια είναι ξύλινη. Αυτό το υλικό αντέχει στο χρόνο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την συντήρηση (π.χ. βερνίκια) ή την βαφή του ξύλου είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Εξαιτίας της μοναδικής υφής και ποιότητας του υλικού το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει. Η φυσική ομορφιά του ξύλου σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εξαρτήματα της πόρτας (μεντεσέδες, κλειδαριά κ.ά.) έχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια που ανταποκρίνονται σε διάφορα στυλ της καθημερινής σας ζωής.
Το πιο «έξυπνο» χερούλι πόρτας.

2. Laminate

Οι συγκεκριμένες πόρτες είναι η ιδανική λύση για μια οικονομική ανακαίνιση, καθώς συνδυάζουν τόσο την ποιότητα όσο και την ανθεκτικότητα. Θα την βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε εύκολα αυτό που σας ταιριάζει. Η τελική επιφάνεια επενδύεται με φύλλο Laminate σε διάφορες απομιμήσεις ξύλου (κερασιά, οξιά, wenge, καρυδιά, decape λευκό και γκρι – μπεζ) δίνοντας ένα ξεχωριστό και ελκυστικό αποτέλεσμα.
πόρτα Laminate

3. Αλουμινίου

Οι πόρτες αλουμινίου παρέχουν ασφάλεια, ποιότητα, είναι ανθεκτικές στην υγρασία και αρκετά οικονομικές. Τα πάνελ κατασκευάζονται από αλουμίνιο και τα διακοσμητικά στοιχεία από χυτό αλουμίνιο με κύριο χαρακτηριστικό την αντοχή στο χρόνο. Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και σε απομίμηση ξύλου. Είναι η ιδανική επιλογή σε επαγγελματικούς χώρους.
Πόρτες Αλουμινίου

4. Γυάλινες

Οι γυάλινες πόρτες είναι η ιδανική επιλογή για ένα μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού. Μάλιστα, επιτρέπουν τη διάχυση του φωτός μέσα σε έναν χώρο και βελτιώνουν την εικόνα του. Επιπλέον, δίνουν την εντύπωση ενός ενιαίου και μεγαλύτερου χώρου. Οι γυάλινες διαχωριστικές επιφάνειες στο εσωτερικό ενός χώρου εκμεταλλεύονται την ένταση του φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξοικονομούν ενέργεια.
Στην αγορά θα βρείτε διάφορα σχέδια με κατασκευαστικές λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά (θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, στεγανοποίηση φύλλων, μηχανισμός, ενισχυμένα κρύσταλλα, εκτυπώσεις πάνω στο φύλλο κ.ά.) και σε διάφορες τιμές που ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια και εξυπηρετούν τις ανάγκες των χρηστών.
Γυάλινες πόρτες

5. Περσίδες (Γρίλιες)

Μια ιδιαίτερη επιλογή που θα τη βρείτε σε λευκό χρώμα ή στο χρώμα του ξύλου (πεύκου). Οι περσίδες συμπληρώνουν και βελτιώνουν κάθε εσωτερικό χώρο και χρωματικό συνδυασμό. Μπορεί να είναι συρόμενες εσωτερικά ή εξωτερικά του τοίχου ή ανοιγόμενες. Είναι η ιδανική επιλογή για πόρτες που χρησιμοποιούνται σε εντοιχισμένες ή μη ντουλάπες ή/και έπιπλα, σε κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, μπάνιο και καθιστικό.
Πόρτες με Περσίδες (Γρίλιες)